Η διάσημη Ιρλανδέζικη εταιρία John Stone Beef επιλέγει τα καλύτερα μοσχάρια ελευθέρας βοσκής από πλήρως ιχνηλάσιμα κοπάδια.
Μέσω της τεχνικής ξηρής ωρίμανσης, η οποία έχει προκύψει από έρευνα και συνεχείς δοκιμές για περισσότερα από 50 χρόνια, μας προσφέρουν μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία.
Τα κρέατα που έχουν περάσει από σωστή διαδικασία ξηρής ωρίμανσης χαρακτηρίζει η τρυφερή υφή και γεύσεις τυρένιες ή/και ξηρών καρπών και αφήνουν ε-λ-ά-χ-ι-σ-τ-α υγρά στο πιάτο όταν τα κόβουμε.
Το θεμελιώδες "μυστικό" για την ξηρή ωρίμανση (dry ageing) είναι ο μεγάλος όγκος αέρα που χρειάζεται κάθε κομμάτι για να αναπνεύσει.
Πράγμα που δεν μπορεί να γίνει πρακτικά σε ψυγείο οικιακών διαστάσεων.
Κοπές από την εταιρία John Stone μπορείτε να βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα στην κατηγορία Meat Boutique .